lördag 27 oktober 2007

Summering Kristinehamn

Det blev 3 godkända laxar mellan 3-4,5kg och ett antal returer. Vi brände även några fina laxar på djupriggen som kändes större. Fiskade bara plast i dag. Robert Fuhr och Morgan Levin fick en lax på 10,5kg idag och Conny Björk fick en på 10,2kg. Det är bara att gratulera! På torsdag drar vi till Åmål för Berras Trophy. Rapporter kommer..........

Rigg hugg igen!


Lax 4.5kg

2an i baljan.


Lax 3kg. Brände en fin fisk efter brutalt Rigg hugg!

Godkänd!


Första i baljan, lax 3.5kg

Liten lax


Lax 50cm, hoppas det finns fler och större i området!

Hugg!


Första hugget! Känns tyvärr liten.

Riggat och klart!


Nu är allt klart. Bara att vänta in hugget. Blåser ca 7 sekundmeter

onsdag 24 oktober 2007

Revansch sugen!

Efter dagens HETA vänern rapport från Janne i team fettfena, blir jag "tvungen" att fiska på lördag! Gast blir Mats "linkan" Lindqvist, vi får se om vi kan lura upp några blanka denna gång. Rapporter kommer, följ med!

söndag 21 oktober 2007

Summering Kållandsöträffen!

Det blev 2 tappade fiskar på hela helgen. Vi prövade löja och snabb trolling med plast beten men inget dög för laxarna. Två dagar utan fisk tar hårt på självförtroendet, man vill ut så fort som möjligt igen. Jag får se om det blir något pass till helgen igen, men jag gissar att det inte är så populärt hos sambon. Om två veckor ska vi vara med på Berras Trophy och förhoppningsvis ta revanch där. Skitfiske allihop!

lördag 20 oktober 2007

Desperat?


Nu börjar slaktarn bli desperat! Ingen fisk i båten ännu men nån måtta får det ju vara.

fredag 19 oktober 2007

Inblåsta igen!


Dagens tävling inställd, det blåste 14 sekundmeter i morse. Börjar bli trött på detta eviga blåsande nu. Men i morgon och söndag ska det bli mycket lugna vindar. Slaktarn laddar upp med sin favorit tidning. Hänt extra! Vi får se om det hjälper i morgon. Rapport kommer!

torsdag 18 oktober 2007

Mot kållandsö träffen!


Packat och klart nu drar vi för tävling fredag till söndag. Det ser ut att bli lugna vindar hela helgen. Rapporter kommer under morgondagen!

måndag 15 oktober 2007

Summering Sunnanåträffen

Det blev 12:e plats av 71 team i nordiska mästerskapen i trolling (sunnanåträffen) på två laxar 3,4 och 4,9kg, det säger det mesta om hur svårfiskat det var. Saken blev inte direkt bättre av hård vind både lördag och söndag. Stort grattis till Martin Sethman som tog hem segern, två blev team rulle och trea blev team hooked. I helgen sticker slaktarn och jag till Kållandsöträffen, vi får hoppas på bättre väder då. Rapport kommer till helgen!

söndag 14 oktober 2007

Brutalt Rigg hugg!


Första för dagen, lax 5kg. Vi har bytt till plast idag. Det blåser 10 sekundmeter, som det ser ut just nu är dagens pizza klar, men man vet aldrig.

lördag 13 oktober 2007

Första i båten!


Äntligen hugg, lax ca 4kg, med den laxen vann man en pizza i kväll av slaktarn, gratis är gott!

fredag 12 oktober 2007

Inblåsta!


Första dagen inställd, blåser ca 15meter per sekund. Det ser bättre ut för morgondagen.

måndag 8 oktober 2007

Nu startar bloggandet!

Nu börjar jag så som så många andra att blogga direkt från båten. Första rapporterna kommer bli från Sunnanåträffen (nordiska mästerskapen i trolling) Den går av stapeln i helgen 12-14 oktober. Höstens gast i teamet blir den omtalade Peter "slaktarn" Holmgren. Dessa tävlingar kommer vi delta i under hösten/vintern. Plus givetvis ett antal fiskepass däremellan!

12-14 oktober Sunnanåträffen
19-21 oktober Kållandsöträffen
3-4 november Berras Trophy
7-9 december Laxcup vättern

Häng med!