tisdag 28 december 2010

Summering Hästholmen!

Inga problem att sjösätta idag, men det kommer ändra sig snabbt om det blir kallare. vattentemp mellan 1,3-2,7 grader. Följande fiskar hamnade i baljan, laxar 3,5kg, 6,88kg och 7,20kg, 2st rödingar 2kg och 3kg. Returnerade 2 lax under måttoch brände två bättre fisk som kändes skapliga. Alla fiskar högg på löja. Kul dag på sjön! Nästa tur blir så fort vädret tillåter. Tack Micke för idag! Klart slut!

Lax igen


7kg igen. Tog sista spöt när vi rev.

Röding ca 3kg har fått en tidigare på ca 2kg. Returnerat 2 mindre lax också.


Yes!


Lax 7kilo. Vilket fiske. Löja igen.

Första


Lax 65cm på löja.

Allt ute


Inga problem att sjösätta i hästholmen.

måndag 27 december 2010

Hästholmen i morgon!

I morgon sticker jag och Micke medin till Hästholmen för ett trollingpass, lite chansning då det eventuellt inte går att sjösätta på grund av is, men vi gör ett försök. Rapporter kommer!

lördag 4 december 2010

Summering!

Kallt kallt kallt! trög start med fiske på fel plats, efter lunch hittade vi lite laxar, vi fick en med fena runt 6kilo, tre tappade och 1 retur öring under mått samt 1 lax runt 3 kilo med hem, vilken och resulterade i att slaktarn blev skyldig en pizza igen! 3 upp just nu. Blir det kallt i veckan kommer det bli svårt att sjösätta i baggerud på ett tag. Stora isblock ligger i hela bassängen och dessa kommer frysa ihop.

Första


Runt 3kilo. Fena runt 6kg och 1 retur 3 tappade innan. Kallt som faan

fredag 3 december 2010

Baggerud i morgon!

I morgon sticker jag och Slaktarn till Baggerud för ett trollingpass. Ingmar skulle röja is med traktorn i morgon så det bör gå att sjösätta. Fiskesuget är enormt!!!!Rapporter kommer!